Vuurwerk voor professionals en bedrijven.

In dit gedeelte van onze vuurwerk website willen we u inzicht geven in het meest favoriete vuurwerk artikel, de vuurwerk shell ook bekend als vuurwerkmortier of vuurwerkbom.
Deze vuurwerk artikelen zijn uitsluitend bestemd en bedoeld voor de professionele markt en voor mensen die hiervoor gecertificeerd en opgeleid zijn. Het maken van een vuurwerk shell, mortier of vuurwerk bom vergt een lange bezigheid. In onze vuurwerk films die wij hieronder tonen, kunt u het vuurwerk bouwproces bekijken.
De meest voorkomende maten vuurwerk shells, mortieren en vuurwerk bommen zijn in europa 2 t/m 6 inch. Deze artikelen hebben volgens het ADR een classificatie 1.3
Alle vuurwerk shells moeten afgeschoten worden uit afschietbuizen, dit kunt u elders in onze website bekijken. Tijdens vuurwerk shows worden deze vuurwerk artikelen veelvuldig gebruikt.
De meest mooie vuurwerk effecten uit deze vuurwerk artikelen zijn denkbaar.

Importeur van professioneel vuurwerk

Binnenkort zal Royalfireworks Nederland B.V. ook hun professionele vuurwerk hebben geďmporteerd uit haar fabrieken in China zodat u voor zowel de consumenten als voor professioneel vuurwerk terecht kunt bij Royalfireworks.

Al ons vuurwerk is uitvoerig getest en voldoet aan het vuurwerkbesluit. In een schematische tekening kan je de opbouw bekijken van een vuurwerk shell, mortier of vuurwerk bom. Deze tekeningen noemt men “Datasheets”. Hierop staan de specificaties van het desbetreffende vuurwerk artikel. Uit veiligheidsoverweging publiceren wij geen datasheets.
Ook is het mogelijk om vuurwerk shells met een QS keuring te krijgen naar de duitse wetgeving. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vuurwerk voor professionals door professionals:
Royalfireworks uw importeur in vuurwerk met kwaliteit.


Royalfireworks Celebrations in Royal Style


Build your own custom video playlist at embedr.com

Bovenstaande films spelen niet goed ?
Dan Adobe Flashplayer installeren of updaten !