de ontwikkeling en de productie van de vuurwerk afschiet buizen (mortars)


Zoals u hier kunt zien, zijn filmpjes van de ontwikkeling en de productie van de vuurwerk afschiet buizen of Fireworks mortars van Royal Fireworks.
Speciaal in China heeft Royal Fireworks vuurwerk afschiet buizen en Fireworks mortars in de huiskleur paars laten maken.
De vuurwerk afschiet buizen zijn gemaakt van glass fiber, dit materiaal is zeer stevig en veilig. De vuurwerk afschiet buizen kunnen meerdere keren gebruikt worden voor het afsteken van vuurwerk shells. Een vuurwerk shell ook wel mortieren genoemd is een soort vuurwerk bom.
Dit vuurwerk artikel wordt vanuit een vuurwerk afschiet buis gelanceerd, om hoog in de lucht het juiste vuurwerk effect te krijgen.
Deze vuurwerk shells of mortieren zijn geliefd bij het maken van vuurwerk shows. De vuurwerk shells zijn er in allerlei maten, deze worden uitgedrukt in inch of mm. Voor elke vuurwerk shell of vuurwerk mortier is er een vuurwerk afschiet buis of Fireworks mortar nodig.
En vuurwerk schietbuis voor n vuurwerk shell. Op deze manier wordt vuurwerk veilig en gecontroleerd afgeschoten.

In vuurwerk cakes heb je tubes, dat zijn papieren schietbuizen met voor gemonteerde vuurwerk shells. Deze vuurwerk schiet buizen of Fireworks mortars worden het meest gebruikt in professionele vuurwerk shows. Bekijkt u de films en fotos op uw gemak.
Heeft u nadien nog vragen Neem contact met ons op
Vuurwerk schiet buizen Fireworks Mortars >> Royal Fireworks voor al uw vuurwerk

Films over maken van vuurwerk